Business Rally 2016

Velden met een * zijn verplicht.

Voorinschrjving

Driving the twenties
Sociëteit Vereeniging neemt het initiatief tot de eerste Haarlemse Businessrally. Het is een eendaagse netwerk-toerrally met als thema Bonnie & Clyde. Bedankt voor je interesse, de voorinschrijving is begonnen. Er is ruimte voor 50 equipes.

In het kort
Datum: 3 juni 2016
Wat: toerrally voor oldtimers & youngtimers
Voor: SO-leden, introducees en iedereen die zakelijk actief is in de regio
Locatie: Start & finish in Haarlem
Kosten: €295 per equipe van 2 personen incl. afsluitend diner (excl. BTW)

Spanning & gezelligheid
We starten 's morgens op de Grote Markt. En als de navigatoren hun werk goed doen dan komt iedereen langs de mooiste weggetjes die Noord-Holland te bieden heeft. Met de spannende behendigheidstest kunnen de coureurs laten zien wat zij in hun mars hebben. Tijdens enkele stops heeft iedereen voldoende gelegenheid om elkaar te treffen en samen te genieten van deze dag. 

Afsluitend diner & borrel
Er wordt gestreden om een wisselbokaal die zal worden uitgereikt tijdens het walking dinner waarmee het evenement wordt afgesloten. SO-leden en iedereen die zakelijk actief is in de regio kan meedoen door in te schrijven met bijrijder en een oldtimer of een youngtimer (minimaal 25 jaar oud, bij twijfel of verzoek om uitzondering, mail ons even).

De inschrijving is begonnen!
Inschrijven kost €95 nu en €200 in de maand voorafgaand aan de rally (bedragen excl. BTW). Dit bedrag is voor 2 personen en inclusief afsltuitend diner. We zoeken 40-50 equipes. Lukt dat niet, dan ontvang je het inschrijfgeld terug.

Na het invullen van het formulier kun je direct betalen via iDeal.

Europcar is de eerste sponsor!
Eurocar (voorheen Multirent) verzorgt de gehele dag reparaties waar nodig.