Jazzconcert: kwartet Mike Boddé

Jazzconcert: kwartet Mike Boddé

Jazz in Haarlem

HELAAS KUNT IN NIET MEER RESERVEREN VOOR DEZE AVOND!

 

Maandelijks hoogwaardig jazzconcert bij Sociëteit Vereeniging
In september zijn we met een reeks hoogwaardige jazzconcerten gestart bij Sociëteit Vereeniging. De concerten zijn het resultaat van een mooie samenwerking tussen de Haarlemse contrabassist Eric Timmermans en de sociëteit. Samen willen ze Haarlem weer op de Nederlandse jazzkaart te krijgen. Timmermans organiseert al jaren jazzconcerten in den lande en zet zijn netwerk van professionele nationale - en internationale jazzmusici in Sociëteit Vereeniging biedt de uitgelezen faciliteiten.

Jazzconcert met kwartet Mike Boddé: Mike Boddé - piano, Tom Beek - saxofoon, Niels Tausk - bas, Marcel Serierse - drums

 

Mike Boddé is een multigetalenteerde alleskunner. Reisde af naar Amerika om jazz te leren spelen, studeerde aan het Conservatorium van Rotterdam, studeerde Chinees in Leiden, won het Groninger Studenten Cabaret Festival én het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd bij het grote publiek bekend door het VARA -programma Kopspijkers, de Mike & Thomas Show, Cojones, enovoorts. Tegenwoordig is hij iedere wek op op TV als sidekick van het goed bekeken muziekprogramma Podium Witteman.

Traditie
Haarlem heeft een rijke jazzhistorie en bracht veel bekende musici voort, zoals Ruud Brink, Ray Kaart, Dick Kaart, Harry Verbeke, Cees Smal, Toon van Vliet, Josee Koning en Fred Leeflang. Decennia lang had Haarlem ook zijn eigen jazzclub: de Haarlemse jazzclub, gevestigd aan het Klein Heiligland. Saillant detail is dat Eric Timmermans als jonge bassist nog speelde bij het allerlaatste concert dat daar plaats vond.

In het kort
Tijd: inloop 20.00 uur, begin jazzconcert 20.15 uur tot 22.30 uur
Bijdrage: leden betalen €10,- en introducees €15,-
Verplicht aanmelden via de site en direct betalen via I-deal
Niet leden kunnen zich aanmelden via www.jazzinhaarlem.nl