Lidmaatschap

De Sociëteit zet vaak de deuren open voor de hele stad, maar een lidmaatschap heeft veel voordelen, zoals elke werkdag toegang tot ons comfortabele Sociëteitsgebouw. Dat is een prettige plek om te ontmoeten, de krant te lezen, te ontspannen, of rustig te werken. Het lidmaatschap geeft toegang tot het netwerk van leden met alle activiteiten en contacten die daarbij horen. 

Netwerk
De leden vormen met elkaar een netwerk dat veel mogelijkheden geeft, binnen en buiten de club. We bestaan voor en door ondernemende leden. Dat betekent ook dat het lidmaatschap aantrekkelijker is naarmate je actiever bent in de Vereeniging. Daarvoor bestaan veel mogelijkheden: bij thematafels en -genootschappen, in spelcompetities en in commissies. En er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën en nieuwe initiatieven. 

Tweede huis
De Sociëteit is de basis voor de meeste activiteiten en bijeenkomsten, en vormt voor de leden een tweede thuis waar ze elke werkdag vanaf 11:00 uur welkom zijn. Ook kunnen leden tegen sterk gereduceerd tarief gebruik maken van de faciliteiten voor private events en bedrijfsevenementen. 

Soorten Lidmaatschap 
We hebben een aantal soorten lidmaatschap waarvan het particulier- en het bedrijfslidmaatschap de meest voorkomende zijn. Partners van leden kunnen met 50% korting lid worden. Ook leden tot 30 jaar profiteren van deze korting.

* Particulier lidmaatschap € 315,- (inclusief btw) per jaar en eenmalig inschrijfgeld € 100,-
* Zakelijk lidmaatschap: € 315,- (exclusief btw) per jaar en eenmalig inschrijfgeld € 100,-
* Partner lidmaatschap € 157,50 per jaar en eenmalig inschrijfgeld € 50,-
* Junior lidmaatschap € 157,50 per jaar en eenmalig inschrijfgeld € 50,-
* Bedrijven lidmaatschap op aanvraag

Aanmelding
Sociëteit Vereeniging is bedoeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijden die zich herkennen in onze doelstellingen. Om de goede sfeer te handhaven, hebben kandidaat- leden een kennismakingsgesprek. Dit is bedoeld om vast te stellen of hij/zij een positieve bijdrage wil leveren aan de doelstellingen en activiteiten van de vereniging en of hij/zij zich naar verwachting langere tijd thuis zal voelen. Als het gesprek positief verloopt, wordt de aanmelding op het publicatiebord gehangen. Andere leden kunnen binnen twee weken bezwaar tegen de toelating indienen. 

Belangstelling voor het lidmaatschap?
Welkom! Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

 

kennismaken