nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht

SoPitch 'Het is die ene drempel...' - lees meer -

door , 29 september 2017 in homepage

Die drempel gevuld met allerlei bezwaren: “Het komt nu even niet uit.” “Dat speelt niet in mijn branche.” “Ik hoef mijzelf niet te verkopen.” Natuurlijk niet.

Maar voor alle ondernemers die wel de stoute schoenen durven aan te trekken en die ene stap zetten. Voor die ene keer óver de drempel stappen. Zeg maar, buiten de gebaande paden treden.

Stel je eens voor: Tips krijgen van een echte Haarlemse Pitch-grootmeester. Een publiek enthousiasmeren van jouw ondernemerschap. Een volle zaal die ademloos luistert naar jouw verhaal. En wie weet…

Mag jij jezelf de winnaar van Pitch & Grow 2017 noemen! Naast de roem die je ten deel valt win je een prijzenpakket aan zakelijke dienstverlening ter waarde van 10,000 euro.

“Pitch & Grow is bedoeld voor gevestigde ondernemers die de potentie van hun bedrijf verder willen benutten en inzetten op groei. Juist dóórgroeiers zijn voor de regionale economie van groot belang en zorgen – als ze er in slagen hun plannen waar te maken – voor een essentiële impuls”

En ben je zover? Voor dat eerste stapje? We vertellen je vast hoe die eruit ziet: Op dinsdag 24 oktober woon je workshop bij waarin je gratis gecoacht wordt in het formuleren van je verhaal. Je krijgt tips en tricks mee over hoe je jezelf kunt presenteren voor een publiek en hoe jouw verhaal pakkend wordt.

Op 2 november is de grote finaleavond in Sociëteit De Vereeniging, Zijlweg 1.

Maar terug naar dat eerste stapje: om jezelf aan te melden. Dat doe je door een e-mail te sturen naar: info@constantlamp.nl met je naam, een korte beschrijving van je onderneming, je behoefte en je telefoonnummer. Schroom niet, je wordt in het hele traject begeleid door ervaren ondernemers.

En is die drempel nog even te hoog? Like dan gewoon dit artikel. Misschien iets minder moedig, maar het wordt zeker gewaardeerd...