nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht

FORMIDABELE AFTRAP DRIELUIK ‘DEMENTIE …… EN DAN?’ - lees meer -

door , 09 oktober 2017 in homepage

Donderdagavond 5 oktober een zeer succesvolle start van het drieluik over dementie en alles wat daarbij komt kijken. Dit is te danken aan bijdragen van deskundigen van het Spaarne Ziekenhuis, huisartsen en zelfs een patiënt. En natuurlijk ook aan de inzet van Frénk van der Linden die als gespreksleider op zeer vakkundige wijze, af en toe met een flinke dosis gepaste humor, in interactie met de zaal een zeer levendige discussie over dit toch wel beladen onderwerp tot stand wist te brengen. De zaal was met 160 deelnemers volledig uitverkocht. Zij waren zo tevreden en enthousiast dat er na afloop een run ontstond op de inschrijving voor de volgende twee avonden:

Het vervolg vindt plaats op 19 oktober. Dan staat de vraag centraal: Is dementie te genezen (Prof. Dr. Philip Scheltens VUMC Alzheimercentrum) en hoe werkt de zorg (deskundigen vanuit thuiszorg, verpleeghuizen, Spaarne Gasthuis en Alzheimer Nederland).

Tenslotte zal op donderdag 16 november worden ingegaan op: Dementie en het levenseinde. Een panelgesprek over de ethische en praktische kanten. Met onder meer Agnes Wolbert (NVVE), Boudewijn Chabot (psychiater-psychotherapeut), Pia Dijkstra (D66) en Hugo van der Wedden (medisch socioloog).

Belangrijke mededeling: helaas zijn beide vervolgavonden intussen volgeboekt!!
Inschrijven is dus niet meer mogelijk.

De foto's van deze avond vind u in deze link