Verhuur

De zalen in ons prachtige gebouw (een gemeentelijk monument uit 1923) zijn te huur. Ze lenen zich voor een breed scala aan evenementen: van privébijeenkomst, tot vergadering, congres of zakelijke presentatie. De zalen hebben een capaciteit van 8 tot 250 personen en zijn ook in combinatie beschikbaar. Daarnaast is er een heerlijk dakterras. 

Lees meer

 Impressie zalen

 

Zalen

De Clubzaal is als grootste zaal bijzonder geschikt voor grotere bijeenkomsten zoals lezingen, diners, feesten, recepties en grootschalige persconferenties. Er is voldoende ruimte voor maximaal 250 deelnemers en diners met maximaal 100 gasten. Deze zaal bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw en grenst aan de Bibliotheek en de Heerenkamer.

Lees meer     Plattegrond

 Goed eten en een rijk aanbod dranken

 

Eten & drinken

Voor evenementen bieden we een ruim aanbod aan heerlijke gerechten, menu’s en arrangementen. Die verzorgen we zelf, of via onze partners. We werken nauw samen met de volgende cateraars...

Lees meer

 Offerte op maat

 

Offerte

Door slim en flexibel met de zalen, de inrichting en de faciliteiten om te gaan, creëren we de geschikte ambiance voor ieder evenement. 

Ons eigen team en onze event partners kunnen u ondersteunen bij elk onderdeel van de organisatie. Denkt u aan: catering, audiovisuele ondersteuning, bloemen, patisserie, muzikale aankleding, drukwerk, film en fotografie, overnachten, styling, weddingplanning. We kunnen het van begin tot eind voor u verzorgen.

Lees meer