Offerte

EVENEMENTEN OP MAAT
Door slim en flexibel met de zalen, de inrichting en de faciliteiten om te gaan, creëren we de geschikte ambiance voor ieder evenement. 

Ons eigen team en onze event partners kunnen u ondersteunen bij elk onderdeel van de organisatie. Denkt u aan: catering, audiovisuele ondersteuning, bloemen, patisserie, muzikale aankleding, drukwerk, film en fotografie, overnachten, styling, weddingplanning. We kunnen het van begin tot eind voor u verzorgen.

Wij brengen u graag met onze partners in contact. Heeft u voorkeur voor bijvoorbeeld een eigen cateraar, dan passen wij ons vanzelfsprekend aan uw wensen aan.

MAATWERK
Een stijlvol zakelijk evenement of een bijzondere familiebijeenkomst: iedere bijeenkomst is uniek. Daarom maken we onze offertevoorstellen op maat met een overzicht van de kosten voor zaalhuur, de catering en eventuele organisatorische of facilitaire ondersteuning. 

RONDLEIDING & INFORMATIE
We nodigen u graag uit voor een rondleiding en een gesprek over uw wensen. Op basis daarvan maken we een passend voorstel voor u.

WENSEN
Heeft u andere wensen dan vullen we die graag in via uw of onze partners. Wilt u eens kennismaken of heeft u andere vragen? 
Neem dan contact op via 023-5326008 of mail